REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Globalni hit: Duhovnik pozabil izklopiti mikrofon pred spanjem, verniki so si komaj opomogli od smeha

Globalni hit: Duhovnik pozabil izklopiti mikrofon pred spanjem, verniki so si komaj opomogli od smehaPrebivalci gosto poseljenega mesta so imeli res smolo, da je njihov verski vodja vso noč užival, oni pa si niso mogli niti za hip zatisniti oči... Vir: Twitter

Verniki v nekem mestu v Pakistanu so bili najprej popolnoma šokirani, strah pa je kmalu zamenjal smeh, ko so z lokalnega minareta zaslišali grozljive zvoke, nato pa dojeli, da gre za glas lokalnega imama, ki med spancem smrči sto na uro.

Kot se je izkazalo, je osmešeni verski vodja po večerni molitvi pozabil izklopiti mikrofon ali pa je v spanju po naključju aktiviral zvočnik, tako da se je sredi noči, namesto molitve, skozi eter zaslišalo njegovo gromko smrčanje.

Kmalu so cele četrti visokih stavb vibrirale zaradi njegovega glasnega smrčanja.

Prebivalci gosto poseljenega mesta Faisalabad so imeli res smolo, da je imam vso noč užival v trdnem spancu povsem blizu mikrofona, tako da celotna soseska sploh ni mogla zatisniti oči. Vir: Wikipedia

Prebivalci mesta, ki šteje 3,2 milijona ljudi so imeli res smolo, da je imam vso noč užival v trdnem spancu povsem blizu mikrofona, tako da celotna soseska sploh ni mogla zatisniti oči.

Občani so sprva prestrašeno nato pa v nejeveri stopili na terase svojih domov, več njih pa se je odločilo, da odbito dogajanje ovekoveči, tako da je speči imam kmalu postal pravi globalni hit.

Sodeč po komentarjih, ki so zapisani pod video posnetkih na družbenih omrežjih, se je zdaj na daleč slavno smrčanje, zaradi katerega so se nekateri prebivalci sprva prestrašili, misleč, da je mesto napadla Godzila, zgodilo nedavno v pakistanskem Faisalabadu, tretjem mestu po velikosti v tej azijski državi.

Na posnetkih se sliši tudi hihitanje ljudi, ki se niso mogli nehati režati, pa tudi komentarji, češ, sliši se kot opozorilni alarm za apokalipso

Zaenkrat še ni znan odziv imama in ali je imel kaj razumevanja za šalo, ki so jo na njegov račun ušpičili verniki.

Delite članek