REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Elon Musk: Piramide so zgradili Nezemljani!

Elon Musk: Piramide so zgradili Nezemljani!Piramide, področje o katerem lastnik Tesle nima pojma. Vir: Twitter

Elon Musk je v zadnjem času zapisal vrsto tvitov, ki so vzbudili pozornost.

Glede Bolivije in najnovejših razkritij o tem, da so ZDA pomagale pri državnem udaru v tej državi, ki ima ogromne količine litija, potrebnega za proizvodnjo avtomobilskih baterij je jezno zapisal, da bodo v Združenih državah Amerike »z državnim udarom odstranili kogarkoli bomo hoteli«.

Že pred tem se je spravil na Karla Marxa in komuniste ter socialdemokrate in se z lastno soprogo prepiral o osebnih zaimkih, ki so po njegovem mnenju slabi.

Že pred tem se je spravil na Karla Marxa in komuniste ter socialdemokrate in se z lastno soprogo prepiral o osebnih zaimkih, ki so po njegovem mnenju slabi.

Na koncu ga je celo Muskova partnerica in mati njunega otroka Grimes javno prosila, da naj svoj tvit zbriše, ker ve, da on »v srcu« ni takšen trdosrčnež.

Sedaj se je znova oglasil in to s tvitom, v katerem sugerira, da so »očitno« svetovno znane - egipčanske »piramide zgradili nezemljani«.

Elon Musk in Grimes

Med njih naj bi spadal tudi – Ramzes II.

Vendar so se takoj oglasili tudi znanstveniki iz Gaze in komentatorji.

»Jaz pravim, da so dinozavri zgradili piramide«, je dodal eden.

Drugi ga je vprašal: »Ali ti nezemljani plačujejo tvojo predporočno pogodbo?«

Elon Musk pa je imel zaradi svojih nenavadnih tvitov že prej težave – zaradi napovedi, da bo Teslo umaknil z borze je bil kaznovan s 40 milijoni dolarjev.

Tretji pa je nadaljeval, da je po njegovi teoriji »sam Elon Musk Nezemljan«, da je med nezemljani »očitno avtist«, zaradi česa so ga izgnali, na Zemlji pa medtem »uživa.«

Njegovemu podjetju gre sicer res vse boljše, saj je Tesla postala največ vreden avtomobilski proizvajalec na svetu, cena delnic pa še naprej raste.

Elon Musk pa je imel zaradi svojih nenavadnih tvitov že prej težave ...

Na primer zaradi napovedi, da bo Teslo umaknil z borze, je bil kaznovan s 40 milijoni dolarjev.

Musk - marihuana

V zadnjem času se je prepiral tudi z milijarderjem Billom Gatesom, saj je velikokrat nasprotoval zapiranju mest in tovarn zaradi pandemije in trdil, da pozitivni testi samo vplivajo na »pretiravanje« glede situacije in da karantene niso potrebne.

Bill Gates, ki je dal stotine milijonov dolarjev samo za iskanje cepiva zoper koronavirus je ocenil, da so Muskove izjave »nezaslišane« in mu predlagal, da naj se kot sicer odličen izdelovalec avtomobilov in raket drži področij, ki jih pozna in naj jih ne zameša s tistim, o čemur nima pojma.

Musk pa je na to odgovoril: »Govorice o tem, da sva Bill Gates & jaz ljubimca so popolnoma neresnične.«

Delite članek