REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Cepil se je, zato so mu dali srečko: Ko je videl številke, je končal v bolnišnici

Cepil se je, zato so mu dali srečko: Ko je videl številke, je končal v bolnišniciŽivljenje se mu je korenito spremenilo… Vir: Twitter

55-letni Gary Smith iz Arlingtona v Teksasu je zadel, verjeli ali ne: milijon dolarjev na loteriji.

V resnici Gary niti ni nameraval igrati na loteriji, ampak je šel na bližnjo kliniko, da bi se cepil.

Nato so mu kot nagrado in spodbudo zaradi cepljenja podarili loterijsko srečko.

»Prišel sem na obisk k sestri, nato pa sva se oba z družinami odpravila proti cepilni točki. Tam so vsem nam podarili srečko za loterijo. Vsi smo za hec spraskali črnilo z lističev; ko sem prišel na vrsto, sem to naredil dobesedno v sekundi, sploh mi ni bilo mar. Potem je moja sestra zakričala, nato pa se so vsi zbrali okoli mene. Nejeverno sem bolščal v listek. Mislil sem, da me zafrkavajo in lažejo, ker so mi to pred tem že počeli, v času, ko sem igral na loteriji. Zato sem se samo nasmejal in nadaljeval do njene hiše,« opisuje svojo nenavadno izkušnjo Smith.

Toda pravi špetir je nastal, ko mu je vnuk rekel, da ne gre za šalo.

»Nikoli mi ni lagal in zato sem se ustavil in natančno pogledal srečko. Potem sem mi je stemnilo pred očmi. Videti je bilo, da sem zadel milijon dolarjev! Ne zaradi covida-19, ampak zaradi stresa sem ostal brez sape. Zaradi pomanjkanja kisika sem končal v bolnišnici, na urgenci, sploh nisem mogel dihati. Ko so me stabilizirali, smo odšli k hiši moje sestre odpreti šampanjec. Zaradi cepljenja sem postal milijonar,« se smeji Gary Smith.

Na koncu je razkril, kakšne ima načrte: Odločil se je, da s tem denarjem pokrije vse svoje in sestrine dolgove glede hiše, nato pa bo sinu in hčerki v Arlingtonu kupil nov avto in stanovanje.

Delite članek