REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Blaž Brodnjak: »Mi rabimo regijske prvake!«

promocijsko sporočilo
Blaž Brodnjak: »Mi rabimo regijske prvake!«Skupina Panvita Vir: Panvita

Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB, predsednik nadzornega sveta Združenja bank Slovenije in predsednik AmCham Slovenija pravi, da so za razvoj nujni regijski prvaki, in verjame, da bo Panvita z novim strateškim partnerjem v naslednjem desetletju rasla še naprej.

V peti epizodi podkasta Sladko-kisli svet je Blaž Brodnjak razpravljal o poslovnem svetu in aktualnih izzivih.

Blaž Brodnjak: Prepričan sem, da bo trikrat večja čez deset let.

V podkastu je izpostavil Petra in Iztoka Polaniča iz Panvite in novo strateško partnerstvo: »Prepričan sem, da sta Peter in Iztok iz Panvite iskala možnosti tudi za slovenske investitorje, ampak vprašanje, če je bilo dovolj interesa, da bi dobila takšen razvojni potencial, kot z novim vlagateljem iz Hrvaške, ki je poročen s Slovenko in govori slovensko.«

»Panvita se mora razvijati. Prepričan sem, da bo s kapitalom, ki ga bo Panvita sedaj dobila, kupovala na Hrvaškem in v Srbiji in sem prepričan, da bo trikrat večja čez deset let.«

Naložba v Skupino Panvita bo omogočala rast in širitev z nadaljnjimi prevzemi, sedež in vodstvo Panvite pa ostajata doma v Rakičanu. »To je naša regija, tu smo mi doma, mi rabimo regijske prvake,« je še zaključil Brodnjak.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek