REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Urnebesno: Farage si želi zmago na evropskih volitvah, a ne zna registrirati niti domene lastne, nove stranke

Urnebesno: Farage si želi zmago na evropskih volitvah, a ne zna registrirati niti domene lastne, nove strankeKontroverzni Nigel Farage

Nigel Farage, kontroverzni zagovornik brexita in nekdanji šef stranke UKIP, ki je Veliko Britanijo in celotno EU tudi popeljala v brexitsko zmešnjavo, se je nezadovoljen zaradi razvoja dogodkov na Otoku odločil ustanoviti novo stranko.

Jasno, Brexit stranko.

Pri tem pa je naredil samo eno napako – pozabil je pravočasno registrirati domeno in ime stranke.

To je skupaj s svojimi pristaši večkrat neuspešno poskusil, toda domeno je že uplenila skupina, ki nasprotuje brexitu in je na domeni že objavila svoj proglas, v katerem se seveda – posmehuje Nigelu Faragu.

Nigel Farage

Sedemkrat ni uspel biti izvoljen za poslanca. Vendar si je zagotovil sedež v Evropskem parlamentu.

»Poslušajte, težko je ustanoviti novo politično stranko. Veliko je stvari, ki si jih je treba zapomniti in seznam zadev, ki jih je potrebno narediti, je dolg. Toda, tu je tudi ena stvar, ki je precej visoko na tem seznamu in to je, da morate najprej podati zahtevo za vašo .com domeno,« o tem zapletu poroča Mashable.

In tako lahko na naslovu www.thebrexitparty.com sedaj vsi lahko preberejo nekaj povsem drugega in ne sporočila o tem, kako super bi bilo, če bi Velika Britanija zapustila EU.

Farage - napis na "njegovi" spletni strani

»Nigel Farage želi zabeležiti veliko zmago na evropskih volitvah, vendar ne zna registrirati niti lastne spletne strani. Sedemkrat ni uspel biti izvoljen za poslanca. Vendar si je zagotovil sedež v Evropskem parlamentu, zato ker je to v tistem času le malokoga od nas to brigalo.

No, zato pa nas briga sedaj.

Nihče ni bolj odgovoren za katastrofalno stanje našega naroda kot Farage. Sedaj pa želi izkoristiti kaos, ki ga je sam povzročil, da bi bil 23. maja ponovno izvoljen v Bruselj.

Registrirajte se do sedmega maja in glasujte, da ga ustavite,« piše na spletni strani, kjer je zgoraj z velikimi črkami zabeleženo še, da »Nigel Farage ne predstavlja Britanije.«

Nihče ni bolj odgovoren za katastrofalno stanje našega naroda kot Farage.

Omenjeni »štos«, ki je seveda veliko več od navadne spletne diverzije, je naredila skupina Led By Donkeys oziroma »Vodeni s strani oslov«.

Led by Donkeys - Farage
»Vodeni s strani oslov« in njihov plakat: »Če bo brexit katastrofa, potem bom šel živeti v tujino. Šel bom in živel nekje drugje,« je na radiu LBC dejal Nigel Farage, ki še vedno živi v Veliki Britaniji.

Ista skupina je nedavno po vsej Veliki Britaniji na velikih reklamnih panojih razobesila pretekle izjave politikov, ki so seveda v popolnem nasprotju s tistim, kar govorijo danes.

Da bi tako pokazala njihovo hinavščino in dvoličnost.

Farage je bil na koncu prisiljen izbrati končnico .org za svojo novo strankarsko domeno, kakšen bo njegov uspeh na evropskih volitvah, pa bomo lahko videli kmalu.

Jasno pa je, da bo Velika Britanija po zadnjem odlogu brexita vsaj do 31. oktobra letos še ostala članica EU.

Vse več pa je tudi možnosti, da Britanci o obstanku v EU glasujejo ponovno – in si morda celo premislijo.

Komentarji