REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Melania Trump po skoraj mesecu dni v sredo prvič pred kamerami

Melania Trump po skoraj mesecu dni v sredo prvič pred kameramiVIR: Pixsell

Prva dama ZDA Melania Trump se je po skoraj mesecu dni odsotnosti v sredo prvič pojavila pred kamerami, in sicer na kabinetnem sestanku o delu zvezne agencije za posredovanje v izrednih razmerah (Fema) v Washingtonu. Predsednik ZDA Donald Trump je dejal, da je šla skozi težke trenutke, vendar pa je sedaj dobro.

Melanio Trump so maja operirali na ledvici, od takrat naprej pa je ni bilo v javnosti.

Melanio Trump so maja operirali na ledvici, od takrat naprej pa je ni bilo v javnosti. V ponedeljek se je sicer udeležila zasebnega dogodka v čast 40 povabljenih družin padlih ameriških vojakov, ki je bil zaprt za medije.

Bela hiša ni dala nobenih informacij o njej razen splošnih zagotovil, da okreva, njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham pa je izražala jezo na medije, ki so spraševali o prvi dami.

Zaradi odsotnosti in pomanjkanja informacij so se začela ugibanja, komiki pa so zbijali šale na račun njenega domnevnega bega iz Bele hiše.

Resni mediji, ki jih Trump opredeljuje kot lažne, se v to niso spuščali in takih natolcevanj niso omenjali, dokler jih ni začel omenjati Trump sam na Twitterju.