REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Hrvat v letalu srečal znanega politika, nato pa je sledil šok

Hrvat v letalu srečal znanega politika, nato pa je sledil šokKurz v letalu | VIR: Twitter

Hrvat, ki je včeraj potoval z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Eurowings na liniji Barcelona-Dunaj, je bil priča za balkanske razmere nenavadnemu prizoru.

Ko je prispel na Dunaj, je to enkratno življenjsko izkušnjo opisal in sporočil širši javnosti v postu prek svojega Facebook profila.

“Sinoči sem se usedel na polet od Barcelone do Dunaja, potoval sem z nizkocenovno družbo (Eurowings), ko nenadoma pride nek znan obraz, vidim, da se  mularija fotografira z njim, odrasli pa ga pozdravljajo. Vprašam stevardeso kdo je to, pravi avstrijski kancler Sebastian Kurz.

Kurz v letalu

Torej je tudi avstrijski kancler pridno čakal skupaj z vsemi ostalimi potniki nizkocenovni polet, ki je dve uri zamujal, se usedel v ekonomskem razredu, brez spremstva, brez delegacije, brez varnostnikov in drugih piz**rij, brez katerih naši politiki ne morejo niti na WC”, je zapisal prijetno presenečeni Kurzov slučajni sopotnik iz Hrvaške Nikola Grubišić.

Priča tega “nenavadnega dogodka” za navadne smrtnike, je bil še bolj presunjen nad tem, kar je sledilo, ko je letalo pristalo na dunajsko letališče.

Človek je izstopil iz letala tako, kot vsi drugi potniki, osebno pobral svojo prtljago in zapustil letališče popolnoma sam

“Ko smo pristali na Dunaju, sem mislil, da ga bodo vsaj tam pričakali varnostniki. Vendar je človek izstopil iz letala tako, kot vsi drugi potniki, osebno pobral svojo prtljago in zapustil letališče popolnoma sam”, se ni mogel načuditi potnik iz Hrvaške, poroča črnogorski portal Café de Montenegro.

“Pa zdaj povleci vporednico z našimi politiki, ki so si umislili, da so bogovi, vsi po vrsti Sanaderji, Milanovići, Kolinde, Plenkovići in drugi... Da im človek lepo j**e mater vsem po vrsti”, je sklenil svoj zapis nad avstrijskim kanclerjem prijetno presenečen, nad domačimi politiki pa še bolj ogorčen, včerašnji Kurzov sopotnik.

Delite članek