REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Biden spet zamočil: Spoznal je vdovo Navalnega in se zmotil pri njenem imenu (VIDEO)

Biden spet zamočil: Spoznal je vdovo Navalnega in se zmotil pri njenem imenu  (VIDEO)Biden sploh ne ve, koga je objel: Julijo je mimogrede preimenoval v Jolando. Vir: Posnetek zaslona, Bela hiša

Soproga Alekseja Navalnega že več dni obiskuje prestolnice na Zahodu in se srečuje z visokimi uradniki, med to turnejo pa se je v San Franciscu srečala tudi z ameriškim predsednikom Josephom Bidnom.

Julija je bila na srečanju z ameriškim predsedniikom s hčerko Dašo, po snidenju pa so bile objavljene fotografije bližnjega srečanja in celo objema, ki ga je Biden delil z ženo Navalnega.

Vendar niti pogovor niti intimni pozdrav nista pomagala, da bi si Biden zapomnil imena osebe, s katero se je pravkar sestal.

Daša, Joe in Julija: Nekaj ​​minut po srečanju z ženo in hčerko Alekseja Navalnega je Biden pozabil, s kom je govoril. Vir: Bela hiša, posnetek zaslona

Le nekaj minut po srečanju je Biden spregovoril z novinarji in pokazal, da sploh ne pozna imena žene Navalnega.

»Danes zjutraj sem imel čast spoznati ženo in hčerko Alekseja Navalnega. Bil je človek neverjetnega poguma in neverjetno je, kako se njegova žena in hči zgledujeta po njem. Objavili bomo sankcije proti Putinu, ki je odgovoren za njegovo smrt, jutri,« je dejal vase prepričan ameriški predsednik.

»Ena stvar, ki mi je povsem jasna, je, da bo Jolanda nadaljevala boj, ki ga je vodil on, Navalni. Torej ne bomo vrgli puške v koruzo,« je dejal Biden in tako razkril, da si sploh ni zapomnil Julijinega imena.

Anketa Ipsosa, objavljena ta mesec, je pokazala, da 86 odstotkov volivcev v ZDA meni, da je Biden prestar, da bi dobil še en predsedniški mandat.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek