REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zaradi zaprte gorenjske avtoceste vozila množično vozijo v napačno smer!

Zaradi zaprte gorenjske avtoceste vozila množično vozijo v napačno smer!VIR: Insajder

Na gorenjski avtocesti se je danes zaradi vožnje v nasprotno smer zgodila huda prometna nesreča. V nesreči so bila udeležena štiri vozila, ena oseba je na kraju umrla, ena je huje poškodovana, dve pa naj bi utrpeli lahke telesne poškodbe. Avtocesta med priključkoma Brod in Šmartno proti Karavankam je zaradi nesreče zaprta, obvoz je urejen.

Kot so še sporočili iz ljubljanske policijske uprave, bodo več informacij posredovali po zaključenih aktivnostih policistov na kraju nesreče.

Nastal je daljši zastoj na avtocesti in vzporedni regionalni cesti Brod - Šmartno skozi Tacen. Občasno zapirajo predor Šentvid, obvoz je možen tudi po cesti Ljubljana - Medvode ter naprej proti Kranju ali Vodicam. Potovalni čas se podaljša za eno uro, poroča prometno-informacijski center za državne ceste.

Vozila sedaj zaradi zapore množično vozijo v napačno smer, potrebna je previdnost!