REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Voščilo Insajderja: Našim bralcem želimo srečne in mirne praznike in veliko daril vseh treh dobrih mož!

Voščilo Insajderja: Našim bralcem želimo srečne in mirne praznike in veliko daril vseh treh dobrih mož!Trije dobri možje. Vir: Posnetek zaslona, X

Za nami je še eno leto, pred nami pa božični prazniki, dan samostojnosti in enotnosti in novo leto, ki bo v marsikaterem pogledu zgodovinsko.

Naše skupne želje po miru in blaginji in boljšem svetu bo medtem ekipa Insajderja še naprej uresničevala tako, kot najbolje zna.

V uredništvu Insajderja.com našim bralcem ob praznikih želimo veliko sreče in zadovoljstva, predvsem pa, da se jim izpolnijo največje želje.

Naše skupne želje po miru in blaginji in boljšem svetu bo medtem ekipa Insajderja še naprej uresničevala tako, kot najbolje zna in kot smo to delali tudi doslej – s pisano besedo in objavljanjem vseh tistih vesti, analiz in pogledov, ki jih »osrednji« mediji zaradi svojih geopolitičnih ter medijskih »slepih peg« pogosto in ne ravno po naključju - preslišijo in spregledajo.

Pri tem bomo še naprej zelo hvaležni za vsako finančno podporo in donacijo, ki nam veliko pomeni, saj se naša spletna stran ne financira z državnimi in ne s kakršnimi drugimi »podporami«, pač pa izključno s pomočjo skromnega dohodka od (vsem vidnih, včasih nadležnih, a zelo potrebnih) reklam na sami spletni strani ter donacij naših zvestih bralcev.

Preko servisa Pay Pal ali položnic lahko enostavno donirate TUKAJ.

Vsak evro, ki nam ga lahko pripevate tukaj je za nas pomemben za obstoj te spletne strani, brez katere bi slovenska »medijska krajina«, v to smo prepričani, bila veliko bolj pusta, uniformna, dolgočasna in – brez stika s svetovno realnostjo.

Vsem bralcem pa želimo, da jih je že ali pa jih bo obiskal kdo od »treh dobrih mož«, torej Božiček, Dedek Mraz in Miklavž, (ki jih v našem uredništvu izjemno spoštujemo ne glede na njihovo poreklo in druge razlike) ter njim in njihovim najbližjim prinesejo to, kar si najbolj želijo.

Božiček in Dedek Mraz
Dedek Mraz in Božiček se res razlikujeta, a nesporno dejstvo je, da oba - delata dobro.

Prav to vse tri dobre može namreč združuje.

Ne toliko opevana enotnost, o kateri je te dni toliko slišati, pač pa to, da izpolnjujejo najlepše želje in vsem prinašajo - dobro.

Zato dobro delajte še naprej.

Srečno!

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek