REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Uradna predsedniška kandidatka tudi Likovičeva

Uradna predsedniška kandidatka tudi LikovičevaAngelca Likovič kandidira za predsednico države,.

Z današnjim dnem postaja uradna kandidatka za predsedniške volitve tudi Angelca Likovič, ki je zbrala okoli 3200 podpisov. Kot je poudarila na novinarski konferenci, po kateri je zbrane podpise vložila na Državno volilno komisijo, se bo borila za otroke, družine, invalide, za stare starše, kmete in delavce.

Kampanja bo skromna

"V Sloveniji moramo živeti bolj pravično in v večjem medsebojne razumevanju," je dejala kandidatka zunajparlamentarne stranke Glas za otroke in družine. Kot je dejala, bo njena volilna kampanja skromna, saj bodo zanjo namenili okoli 15.000 evrov. Predsednik stranke Aleš Primc je povedal, da bodo šli "od srca do srca ter od vrat do vrat". 

"V Sloveniji moramo živeti bolj pravično in v večjem medsebojne razumevanju," je dejala kandidatka zunajparlamentarne stranke Glas za otroke in družine. Kot je dejala, bo njena volilna kampanja skromna, saj bodo zanjo namenili okoli 15.000 evrov. Predsednik stranke Aleš Primc je povedal, da bodo šli "od srca do srca ter od vrat do vrat". Pojavili se bodo po celi Sloveniji, udeležila pa se bo tudi soočenj na televiziji. Na novinarsko vprašanje, kako komentira rezultat na javnomnenjskih anketah, je odgovorila, da jo rezultati nič ne prizadenejo, saj anketam sploh ne sledi. "Odločilo se bo ljudstvo, ki si v Sloveniji želi spremembe," je poudarila in dodala, da kakršenkoli rezultat na volitvah bo dosegla, ga bo sprejela z odprtimi rokami, saj je to glas ljudstva. Vsak predsednik ima svoj način dela, sama pa bi v marsičem delala drugače kot aktualni predsednik, je komentirala dosedanje delo predsednika Boruta Pahorja. Tako bo sledila življenju in delu na področju celotne Slovenije in se bo zavzemala za večjo rodnost, za pomoč mladim pri zaposlitvi in pri stanovanjskih težavah, za kmete, invalide in osamljene.

Primc pa je izpostavil, da Likovičeva prinaša pomembne vsebinske razlike od vseh ostalih kandidatov. Dosledno spoštuje pravico vsakega otroka do življenja, spoštuje materinstvo in očetovstvo ter 10 božjih zapovedi ter se zavzema za to, da delavci v trgovinah ne bi delali ob nedeljah. Zato po mnenju Primca prinaša "resnično spremembo od ostalih kandidatov in je tako prava izbira".

Povezane novice