REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Trump zaostril napade na medije

Trump zaostril napade na medijeDonald Trump

Republikanski kandidat na ameriških predsedniških volitvah Donald Trump, ki je bil v volilni kampanji pogosto kritičen do ameriških medijev, je napade na sedmo silo še zaostril. Tako je v soboto na zborovanju v Connecticutu poudaril, da ne kandidira le proti demokratski tekmici Hillary Cliton, temveč tudi proti prevarantskim medijem.

Med drugim si je po poročanju tujih tiskovnih agencij privoščil časnik New York Times, ki ga je označil za smeti in poudaril, da mu gre slabo in da ga bo kmalu treba ukiniti. Časnik je sicer v soboto objavil članek o neuspešnih prizadevanjih Trumpovega tabora, da bi brzdali svojega kandidata.

Oster je bil tudi do televizijske mreže CNN. Dejal je, da gre za neiskren in gnusen izmeček. "Veste, zakaj CNN pada gledanost? Ker se izogibam intervjuju zanje," je še dejal.

Novinarje je newyorški milijarder blatil že v petek, ko jim je v nastopu v Pennsylvanii dejal, da so najnižja oblika življenja in človeštva.