REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Sedaj imajo že tista dekleta, ki odgovarjajo na lepotnih tekmovanjih, bolj pametne odgovore«

»Sedaj imajo že tista dekleta, ki odgovarjajo na lepotnih tekmovanjih, bolj pametne odgovore«Zaprisežena janšista: Krajnikova in Možina. Vir: Zajem zaslona, RTV SLO

Nina Krajnik, ljubljenka desnosučnih in Janeza Janše je sporočila, da se bo za mesto predsednice republike potegovala s podpisi volivk in volivcev.

Ob tem je izrazila željo, da se »slovenska družba na neki način ozdravi, da se prerodi.«

Janez Janša zelo rad poobjavlja vse kar ima zveze z Nino Krajnik in še posebej njene umotvore. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Nina Krajnik je prva slovenska lacanovska psihoanalitičarka in doktorica filozofije ter prva slovenska članica Svetovne psihoanalitične zveze (AMP).

Kot je Nina Krajnik napovedala na uradni predstavitvi svoje kandidature za predsednico republike v Slovenski matici, se na volitve podaja kot neodvisna kandidatka s podpisi volivk in volivcev.

Krajnikova trdi, da ni članica nobene stranke.

Eden od zadnjih umotvorov Krajnikove, ki jih zelo rada objavlja na družbenem omrežju Twitter pa je duhovito komentirala tudi Mira Hace.

Nato se je vsul plaz podobnih komentarjev...

V resnici vsak njen javen nastop kar kliče k hudomušnim odgovorom tistih, ki spremljajo domačo politično sceno...

Kandidatka za predsednico Slovenije je povedala, da jo pri kandidaturi med drugim podpirajo profesor prava Peter Jambrek, profesor in sodnik Tone Jerovšek, smučarski skakalec Lovro Kos, astronom in fizik Bojan Kambič, podjetnik in glasbenik Pavle Okorn, Nataša Elvira Jelenc iz društva onkoloških bolnikov, pisateljica Gabriela Babnik in akademski slikar Matej Metlikovič.

Objave Nine Krajnik vedno spomnijo komentatorje na družbenih omrežjih na nek drug dogodek, ko naj bi med prepirom z življenjskim sopotnikom (gre za Milana Balažica) spretno vihtela z - noži... Vir: Posnetek zaslona, Twitter 

Njen predsedniški koncept naj bi temeljil na singularnosti...

Kandidatka je imela doslej opazno podporo predvsem desnih medijev in komentatorjev.

Največ pozornosti pa so doslej sprožale navedbe o tem, da naj bi bila v preteklosti nasilna do moža.

Na omenjanje policijskega zapisnika o tem se je Krajnikova doslej precej žolčno odzivala, kar morda kaže, da ji znanje psihoanalize ne bo pomagalo prav veliko, če bi bila izbrana za predsednico države, kjer izzivov zagotovo ne bo manjkalo.

Delite članek