REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Najvišje strokovno priznanje Inženirske zbornice Slovenije Marjanu Pipenbaherju

promocijsko sporočilo
Najvišje strokovno priznanje Inženirske zbornice Slovenije Marjanu PipenbaherjuOd leve proti desni: Minister Uroš Brežan, Marjan Pipenbaher in Črtomir Remec

Inženirska zbornica Slovenije je na slavnostnem dogodku podelila nagrado za inženirsko odličnost in pozdravila nove člane zbornice, ki trenutno povezuje več kot 7.000 pooblaščenih inženirjev in inženirk.

Nagrado za inženirsko odličnost, ki je najvišje strokovno priznanje zbornice, je prejel Marjan Pipenbaher.

S svojim delom je zgled in motiv novim generacijam inženirjev, prav tako je velik promotor slovenskega znanja na področju gradbenega inženirstva.

Poklic prihodnosti

Predsednik IZS, mag. Črtomir Remec, je na Dnevu zbornice dejal: »Inženirski poklic je poklic prihodnosti, zato pozdravljam vsa prizadevanja za povečanje vpisa na tehniške fakultete, vpis novih članov v imenik pooblaščenih inženirjev, še posebej pa čestitam letošnjemu nagrajencu za inženirsko odličnost Marjanu Pipenbaherju.«

Prav tako je visoke predstavnike inženirske stroke in nove pooblaščene inženirje pozdravil minister za okolje in prostor, Uroš Brežan. Čestital je tudi Marjanu Pipenbaherju za izjemno življenjsko delo in dodal: »

»Vaše znanje je neprecenljivega pomena za razvoj slovenske in evropske družbe ter gospodarstva«.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek