REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kriminalisti na Vranskem zasegli za 700.000 evrov konoplje

Kriminalisti na Vranskem zasegli za 700.000 evrov konoplje

Celjski kriminalisti so na Vranskem po poročanju spletnega Večera zasegli za 700.000 evrov konoplje. Tiskovna predstavnica celjske policije Milena Trbulin je povedala, da so danes opravili hišno preiskavo, ker pa preiskava še traja, bodo podrobnosti zasega droge znane naknadno.

Po navedbah Večera naj bi kriminalisti zasegli okrog 800 sadik konoplje, ki je bila namenjena na sever Evrope. Za konopljo bi državljana Hrvaške in Srbije, ki sta osumljena kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog, na črnem trgu iztržila okoli 700.000 evrov, na ciljnem trgu pa več kot milijon evrov.

Osumljena naj bi pred meseci najela starejšo hišo z gospodarskim poslopjem v središču Vranskega. Do informacije o pridelavi droge naj bi prvi prišli žalski policisti. Pri sami aretaciji osumljencev pa naj bi sodelovali tudi pripadniki specialne enote policije, še poroča Večer.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek