REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Valentino Rossi tokrat brcnil gospo srednjih let

Valentino Rossi tokrat brcnil gospo srednjih letValentino Rossi

Čeprav je sezone svetovnega prvenstva v motociklizmu že konec, bo dogajanje v svetu motorjev še nekaj časa polnilo medijski prostor. V središču je znova Italijan Valentino Rossi, enako kot lani, ko je z brco z motocikla spravil Marca Marqueza, pa je dogajanje spet povezano z njegovim nekulturnim vedenjem.

Valentino Rossi, ki je letos svetovno prvenstvo končal na drugem mestu za Marquezom, je v soboto med vožnjo z manjšim motorjem proti garaži namerno brcnil neko gospo, ki je v prostoru namenjenem tudi navijačem fotografirala prijateljico. Dogodek so ovekovečili mimoidoči, posnetek pa je takoj zaokrožil po medmrežju.

Španski mediji so hitro odkrili, kdo je bila ta gospa, in jo nagovorili. Španka v srednjih letih, sicer redna obiskovalka motociklističnih dirk, je najprej mislila, da je je Italijan odrinil nehote, ko pa je videla posnetek, je bila zgrožena nad potezo Italijana. Novinarjem je povedala, da bo Italijana zagotovo tožila, saj ima na nogi od brce manjši hematom.

Navijačica Marqueza, ki je bila zaradi dogodka pretresena, je v vsej zadevi našla tudi pozitivno plat. "Imela sem priložnost govoriti z Marquezom in povedala sem mu, da imava zdaj nekaj skupnega. Tudi mene je Rossi brcnil," je povedala.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek