REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

V Franciji policisti preprečili orgijo s sto udeleženci

V Franciji policisti preprečili orgijo s sto udeleženciVir: Twitter

Znano je, da so se vse velike epidemije po mesecih in letih izolacije ljudi pogosto končale tudi z izbruhi nebrzdanega seksa, toda zdi se, da so nekateri s tem ob zadnji pandemiji pričeli nekoliko prehitevati.

Sodniki za prekrške so vsem udeležencem priporočili osnove seksualne vzgoje v zvezi s širjenjem virusa.

Potem ko je lani novembra belgijska policija ujela okoli 25 moških, ki so si dajali duška v nekem stanovanju v Bruslju (med njimi je bil tudi blizek sodelavec Viktorja Orbána in poslanec madžarske vladajoče stranke Fidesz Jozsef Szajer) je imela sedaj polne roke dela - francoska policija.

Policija je namreč v predmestju Pariza, natančneje v Collegienu odkrila množično orgijo v zapuščenem skladišču, ki se je je želelo udeležiti okoli 100 ljudi.

Vendar so policisti, ki so v prostor vpadli ob deveti uri zvečer - prekinili zabavo.

Aretirali so tri organizatorje in zaplenili svetlobno opremo, ozvočenje in velike količine alkoholnih pijač.

Mesto orgije v Bruslju
Mesto orgije v Bruslju, ki se je je udeležil Jozsef Szajer, madžarski prijatelj poslanca SDS Milana Zvera. Vir: Twitter
Še pred tem so o policijskem ukrepanju na izredni seji odločali vodilni v okrožju, ki so avtorizirali policijsko akcijo.

Sto udeležencev so tudi kaznovali zaradi prepovedi zbiranja in kršitve policijske ure, ki se v Franciji sicer prične ob šesti uri popoldan.

Še pred tem so o policijskem ukrepanju na izredni seji odločali vodilni v okrožju, ki so avtorizirali policijsko akcijo.

Sodniki za prekrške pa so vsem udeležencem zabave priporočili osnove seksualne vzgoje v zvezi s širjenjem virusa.

Aretirani so sicer sodelovali s policijo in se niso upirali.

Spolni odnosi med polnoletnimi prebivalci, tudi množični, so v Franciji sicer dovoljeni, toda možnosti za prenos koronavirusne bolezni covid-19 so pri tem zelo velike.

Francija trenutno beleži okoli 20.000 okuženih z virusom SARS-CoV-2 vsak dan, cepiva pa še vedno primankuje, zato je predsednik Emmanuel Macron zaukazal že tretji »lockdown.«

Delite članek