REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Avstrijski kancler Kurz naj bi imel »orgije v skritem narkomanskem gnezdu«, Kern pa z »mladoletnimi črnkami«

Avstrijski kancler Kurz naj bi imel »orgije v skritem narkomanskem gnezdu«, Kern pa z »mladoletnimi črnkami«Alexander Van der Bellen in Sebastian Kurz

Potem ko je vicekancler in predsednik Svobodnjaške stranke Avstrije Heinz Christian Strache podal odstopno izjavo, država pa se je znašla pred izrednimi volitvami, je bil objavljen še en del šokantnega videoposnetka, ki je zatresel avstrijsko vlado.

V tem posnetku politik ogovarja druge politike, vključno s kanclerjem Sebastijanom Kurzem.

»Imam torej vohuna, ki mi je poslal Kernove fotografije z mladoletnimi črnkami v Cape Townu,« je dejal Strache v pogovoru z žensko, za katero je bil prepričan, da je sorodnica tajkuna iz Latvije.

Strache omenja tudi 'Kurzeve seksualne orgije v skritih narkomanskih prostorih.'

Christian Kern je bivši avstrijski kancler in član Socialdemokratske stranke Avstrije (SPÖ), ki se je konec leta 2018 umaknil iz politike.

Strache v videu iz leta 2017 omenja tudi »Kurzeve seksualne orgije v skritih narkomanskih prostorih.«

Te njegove izjave so morda razlog, zaradi katerega je Strache v govoru, s katerim je napovedal svoj odstop priznal, da je v preteklosti »širil govorice« o zveznem kanclerju Sebastianu Kurzu.

Strache se je sicer na tiskovni konferenci izgovarjal, da je bil pijan, da je želel narediti vtis na lepo gostiteljico in da se je obnašal »kot najstnik.«

Strache trdi, da je bil pijan in se da se je obnašal 'kot najstnik.'

Strache na posnetku omenja tudi nekatere države iz regije. Za Srbijo je dejal, da je »fantastična država« in da je tam popularen skoraj kot Vladimir Putin, da pa se tja ne splača vlagati, ker je moral preko političnih zvez že reševati podjetja svojih prijateljev.

Za Hrvaško pa je dejal, da je to »eno sran*e.«

Prenočišče v vili na Ibizi, kjer je bil posnet škandalozen video se sicer oddaja po ceni 700 evrov na noč.

V »country vili« lahko prespi deset gostov. Ima štiri spalnice, veliko teraso, tuš na odprtem in nekaj bazenov.

Avstrijski predsednik Alexander Van der Bellen je ravnanje dosedanjega podpredsednika avstrijske vlade na objavljenem posnetku že označil za sramotnega.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek