REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Tiger Woods se vrača na zelenice

Tiger Woods se vrača na zelenice

Po več kot letu odsotnosti zaradi težav z zdravjem se na zelenice vrača eden najboljših golfistov v zgodovini Američan Tiger Woods. Ta teden je prijavljen na turnir Safeway Open v Kaliforniji, ki je prvi turnir serije PGA za sezono 2016/17.

Tiger Woods je s tem končal namigovanja o koncu kariere, ki so se širila glede na to, da je v sezoni 2014/15 igral zgolj enajst turnirjev, lani pa palic sploh ni vzel v roke. A kot je povedal, se je njegovo zdravstveno stanje, gre za koleni in hrbtenico, toliko popravilo, da bo znova magnet za gledalce.

Štiridesetletni Woods je v karieri osvojil 79 naslovov na turneji PGA, kar ga uvršča na drugo mesto večne lestvice tik za Samom Snieadom z 82 naslovi, hkrati pa je rekorder po številu tednov na prvem mestu svetovne razpredelnice. Tam je bil 683 tednov med leti 1997 in 2014.