REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Skrivnost poročne fotografije s kančkom groze: izraz na obrazih poročnih prič razkriva tragedijo na obzorju …

Skrivnost poročne fotografije s kančkom groze: izraz na obrazih poročnih prič razkriva tragedijo na obzorju …Poročna fotografija s kančkom groze. Vir: Instagram

Vsem je najbrž všeč, ko vidijo dobro poročno fotografijo, bodisi da gre za domače ali popolnoma tuje ljudi.

Ne moremo reči, da je tista, ki jo pravkar gledamo, slaba, vendar nam je jasno, da se je zgodilo nekaj resnično slabega.

Profesionalna fotografinja Leslie Hollingsworth, specializirana za poročne fotografije, je prek družbenih omrežij namreč objavila prigodo z ene od porok, ki jo je posnela v Alabami.

Na skupinski fotografiji sta namreč samo nevesta in ženin videti srečna in zadovoljna, medtem ko je večina ostalih udeležencev poroke videti osupla in prestrašena, celo histerična, kot da bi uzrli duha.

Leslie si je namreč želela posneti lepo skupinsko fotografijo, zato je stopila korak nazaj in se tako premaknila s pločnika na - vozišče.

V trenutku, ko je pritisnila sprožilec na fotoaparatu, jo je nevestin oče odrinil, ker je opazil, da proti njej drvi avtomobil, ki sploh ni nameraval zavirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working on the beauty today @elleaffairs @brittanybmassey @watercolorresort @emayhawkins

A post shared by Leslie Hollingsworth (@lesliehollingsworthphoto) on

Na srečo, na koncu ni bil poškodovan nihče.

Fotografinja se dejansko sploh ni niti zavedala dramatičnosti trenutka, ko ga je ujela, dokler ni pregledala vseh prizorov, ki jih je posnela na poroki.

Namesto nasmejanih obrazov, razen neveste in ženina, se zdi večina preostalih svatov šokiranih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding time

A post shared by Leslie Hollingsworth (@lesliehollingsworthphoto) on

Res je, da nevesta in ženin morda nimata najlepše poročne fotografije, vendar bosta imela čudovito zgodbo za svoje sorodnike in znance, ko jim bosta razkazovala svojo kultno poročno fotografijo.

Delite članek