REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Šef Amazona, za hrbtom soproge, ljubici pošiljal ljubezenska sporočila in slike »moškega ponosa«

Šef Amazona, za hrbtom soproge, ljubici pošiljal ljubezenska sporočila in slike »moškega ponosa«Jeff Bezos in ljubica

Res je trenutno (še) morda najbolj bogat človek na svetu, toda očitno ni bil dovolj moder, da ne bi naredil zelo običajne napake vseh, ki skačejo »čez plot« v digitalnem svetu - šef Amazona, Jeff Bezos, ki se ločuje od žene MacKenzie, s katero je poročen od leta 1993, je svoji ljubici Lauren Sanchez pošiljal tudi slike svojega telesa.

Ki si ga je Bezos v zadnjih letih res lepo oblikoval, tako da nič kaj ne spominja na mozoljastega mladeniča, ki je šele začenjal kariero. Toda šef Amazona svoj ljubici ni pošiljal samo slike bicepsov, pač pa tudi drugačnih mišic. Med temi slikami pa so tudi »d*pics«, torej slike Bezosovega spolovila. V kakšnem stanju, tega tisti, ki so jih videli, še niso poročali. 

Tudi vsebina sporočil je podobno neposredna. Med drugim naj bi ji napisal, da jo želi "vdihniti“, da bi jo rad povohal, da jo ljubi in da jo želi poljubiti. »To ti bom pokazal s svojim telesom, ustnicami in očmi. Kmalu,« je napisal v enem sporočilu.

Jeff Bezos je med drugim ljubici napisal, da jo želi "vdihniti“, da bi jo rad povohal, da jo ljubi in da jo želi poljubiti.

So pa bili tisti, ki so si prebrali eksplicitna sporočila najbogatejšega človeka na svetu precej osupli nad vsebino.

»Sedaj sem prebrala vsa Bezosova seksualna sporočila in ostajam pri svojem trdnem prepričanju, da bi moral biti vsak, ki pošilja taka seksualna sporočila, v zaporu,« je zapisala Marie Le Conte.

Jeff Bezos in ljubica
Jeff Bezos in soproga MacKenzie ter Lauren Sanchez (zgoraj) ter sporočilo para o ločitvi (spodaj)

»Sporočila Jeffa Bezosa so tako depresivno osladna, da me je to pripravilo do tega, da resno ponovno razmislim o svojem rezervnem načrtu, torej o tem, da se poročim s tehnološkim superbogatešem zaradi denarja. Ja, seveda bi postala bogata…toda za kakšno ceno,« je dodala uporabnica Ellie.

Jeff Bezos, ki kljub velikemu bogastvu še vedno vozi svojo dobro staro Hondo Accod (letnik 1996) pa nima težav samo zaradi ločitve in izgube denarja – njegova žena bi lahko dobila kar polovico premoženja, ki je ocenjeno na 137 milijard dolarjev –, ampak tudi zaradi članka, ki ga je objavil tabloid The National Enquirer.

Milijarder je ženo osem mesecev varal s televizijsko voditeljico Lauren Sanchez.

Članek so objavili potem, ko so »prepotovali 40.000 milj« in podatke iskali v petih ameriških zveznih državah. Trdijo, da je milijarder ženo osem mesecev varal s 49-letno televizijsko voditeljico Lauren Sanchez.

Svojo ljubimko naj bi s 65 milijonov dolarjev vrednim zasebnim letalom peljal na eksotične počitnice in ji pošiljal vroča sporočila ter še bolj vroče selfieje.

Podatke so zbrali največ v obdobju od aprila do junija 2018, zveza pa se je še okrepila potem, ko se je jeseni Jeff Bezos odločil, da prične živeti ločeno od svoje žene.

Bezos nekoč in danes
S spleta: Jeff Bezos nekoč in danes. Leto 1998: "Jaz prodajam knjige." Leto 2017: "Jaz prodajam je***o karkoli hočem."

Ali ga bo prevarana žena res oskubila za polovico premoženja, še ni znano. Zakonca sta namreč pred poroko podpisala predporočno pogodbo, katere vsebina javnosti ni znana. Vendar pa zakon v zvezni državi Washington, kjer živita odreja, da mora biti premoženje v primeru ločitve razdeljeno na pol.

Da se ločujeta, sta zakonca sporočila v posebni izjavi za javnost. Oba sta v sporočilu za javnost zapisala, da bosta tudi po ločitvi ostala dobra prijatelja.

Poročena je sicer tudi Lauren Sanchez, in sicer s Patrickom Whitesellom. Z Bezosom se je Lauren menda zbližala šele po tem, ko sta se z možem razšla.

Whitesell je znan filmski agent, ki med drugim skrbi za Matta Damona, Christiana Bala, Kevina Costnerja, Hugha Jackmana in mnoge druge znane igralce in zvezdnike.

Delite članek