REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Rihanna bo prejela nagrado MTV za življenjsko delo

Rihanna bo prejela nagrado MTV za življenjsko deloRihanna

Pevka Rihanna bo na letošnji podelitvi glasbenih in video nagrad MTV prejela nagrado za življenjsko delo. Najvišje priznanje hiše MTV nosi ime po pop ikoni Michaelu Jacksonu. Rihanna bo na podelitvi nagrad 28. avgusta v New Yorku tudi nastopila. Lani je najvišje priznanje MTV prejel raper Kanye West, poroča britanski BBC.

Nagrada za življenjsko delo predstavlja poklon pevkinemu delu, ne le v glasbi, ampak tudi njenemu prispevku k pop kulturi, modi, filmu in dobrodelnosti. Rihanna je nominirana za nagrade MTV za najboljši video ženske izvajalke in najboljše sodelovanje. Trenutno se mudi na svetovni turneji, na kateri predstavlja svoj najnovejši studijski izdelek Anti.

Z enajstimi nominacijami letos v tekmi za nagrade MTV vodi Beyonce, sledi ji Adele z osmimi nominacijami. Kandidati za zmagovalca v novi kategoriji nagrad za glasbene videe, ki prehajajo v daljše forme, so Beyonce, Chris Brown, Justin Bieber, Florence and the Machine in Troye Sivan.

Nagrade, ki obstajajo od leta 1984, bodo prvič podelili v newyorški areni Madison Square Garden.