REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Madonna obljublja oralne spolne odnose vsem, ki bodo volili Clintonovo

Madonna obljublja oralne spolne odnose vsem, ki bodo volili Clintonovo

Glasbena zvezdnica Madonna je v torek zvečer svojim moškim oboževalcem obljubila oralne spolne odnose, če bodo volili za demokratsko predsedniško kandidatko Hillary Clinton.

Madonna je na odru dvorane Madison Square Garden v New Yorku predstavila komičarko Amy Schumer, pri tem pa je presenetila z obljubo, da glas za Clintonovo pomeni oralni spolni odnos z njo. Dodala je, da je pri tem dobra.

To ni prva šokantna izjava ali dejanje 58-letne zvezdnice v podporo njeni priljubljeni kandidatki. Sina je vzpodbudila, da razcefra lutko Donalda Trumpa, pokazala se je zgoraj brez, sedaj pa je bila še bolj konkretna.

Madonna je vračala uslugo prijateljici Schumerjevi, ki jo je pred časom prav tako napovedala na odru, čeprav ne tako odmevno.

Schumerjeva je sicer pred kratkim brez Madonne nastopila v Tampi na Floridi, kjer je njeno predstavo zapustilo več kot 200 ljudi, ker se je norčevala iz Trumpa.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek