REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Brad Pitt si lahko oddahne - FBI ga ne preiskuje več

Brad Pitt si lahko oddahne - FBI ga ne preiskuje več

Ameriški zvezni preiskovalni urad (FBI) je opustil preiskavo hollywoodskega zvezdnika Brata Pitta, ki se je pod njegovim drobnogledom znašel, ker naj bi naj bi bil na letalu nasilen do sina Maddoxa. FBI je danes sporočil, da nadaljnja preiskava ni potrebna, za 52-letnega igralca tudi ne bodo izdali obtožnice.

FBI je preiskoval incident na zasebnem letalu, s katerim je Pitt z otroci potoval iz Francije v Los Angeles. Večtedensko preiskavo tega primera je nedavno opustila tudi socialna služba v Los Angelesu. Podrobnosti v zvezi s preiskavami medtem javnosti ostajajo neznane, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Pittova soproga, zvezdnica Angelina Jolie, je kmalu po incidentu na letalu sredi septembra nepričakovano vložila zahtevek za ločitev in ga utemeljila z "nepremostljivimi razlikami".

Joliejeva terja tudi izključno skrbništvo za njunih šest otrok. Desetletna Shiloh in osemletna dvojčka Vivienne in Knox so biološki otroci sedaj razpadlega slavnega para, 15-letni Maddox, 12-letni Pax in 11-letna Zahara pa so posvojeni.

Tiskovni predstavniki 41-letne igralke in režiserke so v začetku meseca sporočili, da so otroci trenutno v materinem skrbništvu. Pitt je prav tako v začetku novembra vložil zahtevek za deljeno skrbništvo za otroke.

Zvezdnik se je medtem tudi znova pojavil v javnosti. V ponedeljek se je v Londonu udeležil britanske premiere njegovega novega filma, vohunske drame Allied. Na rdeči preprogi je ob tem objel soigralko, Francozinjo Marion Cotillard.

Po novici o ločitvi domnevno najlepšega para na svetu se je šušljajo, da ima Pitt afero z 41-letno Cotillardovo, kar pa je Francozinja odločno zanikala in sporočila, da s svojim partnerjem, režiserjem Guillaumom Canetom pričakuje drugega otroka.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek