REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Pisatelj Goran Vojnović na HRT povsem deklasiral voditelja Stankovića

Pisatelj Goran Vojnović na HRT povsem deklasiral voditelja StankovićaGoran Vojnović v oddaji z naslovom U Nedjeljom u dva, foto: HRT

Goran Vojnovič je v nedeljo gostoval v oddaji U Nedjeljom u dva na Hrvaški javni televiziji, kjer je bila tematika o nedavi razsodbi Haškega arbitražnega sodišča.

Pogovor v oddaji je bil ves čas zelo napet, kajti tako Vojnovič, kot voditelj oddaje sta bila vseskozi zagovarjal svoje argumente, to pa je vidno vznemirjalo voditelja.

Višek debate je nastal, ko je Vojnović dejal: Slovenija ve s kom ima opravka (Hrvaška) in v tem primeru je potrebno, da zaščititi svoje interese. V kolikor do dogovora ne pride, bi se država Slovenija morala odzvati tako, da zapre državno (Schengen) mejo in s tem dejanjem onemogoči, da Slovenski turisti preidejo mejo, temveč tudi Poljski, Švedski...

Goran Vojnović v oddaji z naslovom U Nedjeljom u dva, foto: HRT