REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kmetom na voljo milijon evrov ugodnih premostitvenih posojil

Kmetom na voljo milijon evrov ugodnih premostitvenih posojilVinograd

Slovenski regionalni razvojni sklad je objavil javni razpis za pred-financiranje projektov kmetijskih gospodarstev z odobrenimi evropskimi sredstvi. Na voljo je milijon evrov ugodnih premostitvenih posojil kmetijskim gospodarstvom, ki so že prejela dokument o odobrenih evropskih sredstvih in podpisala pogodbo o sofinanciranju.

Upravičenec praviloma vrača posojilo sproti, ob vsakokratnem prejemu evropskih sredstev za prijavljeni projekt, vsekakor pa v celoti in dokončno najkasneje v osmih dneh po prejemu plačila zadnjega zahtevka.

Kmetija lahko zaprosil za posojilo v višini do 80 odstotkov pogodbene vrednosti odobrenih evropskih sredstev, vendar največ 100.000 evrov in ne manj kot 5000 evrov.

Javni razpis je odprt od 14. novembra, ko je bil tudi objavljen v uradnem listu, do porabe razpoložljivih sredstev, oziroma najdlje do 31. januarja prihodnje leto.

Vse informacije o razpisu dobite na: http://www.regionalnisklad.si/kmetijstvo

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek