REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kako do novih pnevmatik s kriptovalutami?

Kako do novih pnevmatik s kriptovalutami?VIR: Insajder.com

Prav ste prebrali. Vse več slovenskih podjetij med njimi tudi podjetje Euroton, ki je eden največjih trgovcev v Sloveniji z avtomobilskimi pnevmatikami, se je odločilo, da lahko plačilo avtomobilskih pnevmatik izvedete neposredno iz kripto denarnic. 

Tovrstne rešitve in partnerstva pomenijo pomemben korak naprej v prehodu praktične uporabe kriptovalut.

To plačilo omogoča britansko-slovenska družba Limitlex. Limitlexov sistem je zasnovan tako, da ga je lahko na enostaven način integrirati v obstoječe POS-blagajne, kar trgovcem bistveno poenostavi operativni del procesiranja kripto plačil.

V podjetju si sicer prizadevajo poenostaviti upravljanje in trgovanje s kriptovalutami, da bi te postale bolj privlačne za vsakodnevno uporabo trgovskih podjetij in širše javnosti. Glavni projekt je postavitev t.i. pametne kripto borze, ki naj bi kot prva na svetu laičnim uporabnikom preko posebnih avtomatiziranih trgovalnih mehanizmov omogočila izkušnjo profesionalnega trgovanja s kriptovalutami.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek