REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

To je mobilni telefon z najboljšim zaslonom na svetu

To je mobilni telefon z najboljšim zaslonom na svetuHuawei P50 Pro. Vir: Huawei

Podjetje Huawei se zaradi pritiska ameriške administracije sooča s številnimi težavami in celo pomanjkanjem čipov.

Po oceni DxOMark je Huawei P50 Pro pametni telefon z najboljšim zaslonom na svetu.

Ne glede na to pa še vedno izdeluje vrhunske izdelke. To kaže tudi ena od zadnjih analiz novega telefona Huawei P50 Pro.

Po oceni DxOMark spletne strani, ki je specializirana za primerjavo kamer pametnih telefonov in ocenjevanje mobilnih telefonov je Huawei P50 Pro pametni telefon z najboljšim zaslonom na svetu.

Huawei P50 Pro zaradi ameriških sankcij nima ne procesorjev 5G in ne Googlovih storitev, ima pa zato najboljši zaslon na svetu.

Poročilo družbe DxOMark je razkrilo, da je Huawei P50 Pro novi vodilni telefon na lestvici prenosnih telefonov z najboljšimi zasloni na svetu, z oceno 93 točk, s čimer je prehitel Samsung Galaxy S21 Ultra, ki je bil doslej na prvem mestu z 91 točkami.

Barve znotraj Huawei P50 PRO
Filter modre svetlobe, od leve proti desni: Huawei P50 Pro, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, iPhone 12 Pro. Vir: Huawei

V tej analizi so zaslon Huawei P50 Pro primerjali z zaslonom treh velikih konkurentov: OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra in iPhone 12 Pro.

V vseh kategorijah se je novi Huaweijev telefon izkazal odlično, zato je še posebej primeren za tiste, ki si želijo zaslon s kar se da natančnim prikazom posnetkov.

Delite članek