REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nova frizura Tonyja Blairja na tnalu: Tviti na račun videza nekdanjega britanskega premierja razvneli domišljijo

Nova frizura Tonyja Blairja na tnalu: Tviti na račun videza nekdanjega britanskega premierja razvneli domišljijoTony Blair, nekoč... Vir: Twitter

Karantena v pandemiji vpliva na vse vidike našega življenja, zato so celo majhne reči, kot je na primer obisk frizerja, zaradi zamejitve nevarnega virusa pri mnogih - na čakanju.

In to lahko ima tudi nepričakovane posledice...

Na Otoku, ki leži onstran Rokavskega preliva so bile posledice sicer nujnih opravkov, ki so zdaj na čakanju morda najbolj opazne, ko se je nekdanji britanski premier Tony Blair odločil po dolgem času spregovoriti pred kamerami.

Pred očmi javnosti se je namreč pojavil z novo pričesko.

Njegovi dolgi, sivi lasje, zalizani nazaj, so v hipu razvneli družbena omrežja.

Na vprašanje, »komu je podoben Tony Blair?«, so začeli deževati številni duhoviti komentarji - od Golluma, lika iz filma Gospodar prstanov do Doca Browna, odbitega znanstvenika iz uspešnice Nazaj v prihodnost.

Nekateri so se spomnili prejšnjih pričesk igralca Nicholasa Cagea, pa tudi podobe Tonyja Blaira iz mladih dni...

Vse različice Tonyja Blairja. Vir: Twitter
Vse različice Tonyja Blairja. Vir: Twitter

Nekdanji premier je v intervjuju za ITV spregovoril o referendumu za neodvisnost Škotske, novinar Paul Brand pa je pozneje razkril, da mu je Blair neuradno zaupal, da se »veseli striženja«, poroča CNN.

Frizerske salone v Veliki Britaniji so znova odprli 12. aprila.

Napad na Irak
Napad na Irak. Vir: Wikimedia

Toda v Združenem kraljestvu nekoč priljubljen nato pa doma in na tujem osovražen politik, ki je bil obtožen laganja in zavajanja v času, ko je bil predsednik britanske vlade.

Blairja nasprotniki obtožujejo, da je odgovoren tudi za vojne zločine v Iraku zaradi intervencije z zavezniki iz zveze NATO.

Toda kljub temu še vedno rad stopi pred kamere čakajoč na umiritev novega vala pandemije, ki ga prinaša nova, dvojna mutacija virusa SARS-CoV-2 iz Indije.

Delite članek