REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Mal sem testiral faceapp aplikacijo. Edino pri Pahorju je neki zaštekalo.« Kako pa je videti znana TV-voditeljica?

»Mal sem testiral faceapp aplikacijo. Edino pri Pahorju je neki zaštekalo.« Kako pa je videti znana TV-voditeljica?Slovenski politiki, kako bodo videti, ko se bodo naposled upokojili. Vir: Twitter

Uporabnik Twitterja Jure Bajič se je odločil poigrati z novo aplikacijo FaceApp za »postaranja obraza« tako, da je z njo upodobil obraze nekaterih trenutno delujočih domačih politikov.

Eksperiment mu je uspel, kar se lepo vidi na obrazih prvaka opozicije Janeza Janše, aktualnega predsednika vlade Marjana Šarca in zunanjega ministra Karla Erjavca ...

Le pri predsedniku države Borutu Pahorju se nikakor ni izšlo …

Zdi se, da je večno mladega Pahorja aplikacija pomladila in vrnila v pobalinske dneve, namesto da bi ga spremenila v častitljivega dedka.

Bajič je nato pogumno sprejel izziv Metke Marušič Zupančič in si »upal noter dati sliko Miše Molk«, televizijske voditeljice.

Rezultat je sila zanimiv.

Potem so se tudi drugi uporabniki Twitterja lotili obrazov svojih najljubših junakov ...