REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Frane: »Tale vinjeta letos je bil pa mal' zgrešen nakup, a?«

Frane: »Tale vinjeta letos je bil pa mal' zgrešen nakup, a?«VIR: Insajder.com

Ste letos že kupili vinjeto?

Mesečno, polletno (za motorna kolesa), morda celo letno?

Morda sodite med tiste, ki srčno upajo, da bo DARS podaljšal njeno veljavnost, ker je v danih razmerah za večino in praktično - popolnoma neuporabna.

Na to temo se je na socialnih omrežjih nekoliko grenko na lasten račun, pa tudi sotrpinov, ki so omejeni na meje svoje občine, med prvimi pošalil Frane.

Toda nekateri pesimisti so, tako kot Miran, krajšali čas med socialnim distanciranjem tako, da so nadležno vinjeto že – odstranili.

Alma se je znašla med tistimi, ki upajo, da bo država podaljšala veljavnost že kupljenim letnim vinjetam vsaj do aprila leta 2021, ampak nato ji je Peter nalil čistega vina, češ da naj ne pričakuje preveč ...

Andrej Grandovec je s kančkom cinizma pripomnil, da ima srečo, ker se lahko v »občini vozi od enega do drugega izhoda

Janez (s pomenljivo fotografijo zaščitne maske čez obraz) in Ester Gjorek pa sta priznala, da sta bila pri nakupu vinjet letos malce preveč široke roke ...

Karan Tena, ki si je nadel izviren vzdevek za čas v katerem živimo in zase pravi, da je sicer optimist, pa je na prvotno vprašanje (»Tale vinjeta letos je bil pa mal' zgrešen nakup, a?«) odgovoril, da se »boji, da res«.

Torej, gre za - zgrešen nakup ...

Redkim pa vinjeta kljub vsemu še prav pride, »na praznih cestah« ...

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek