REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Švedska je prva država, kjer bodo v seksu tekmovali kot v športu, 8. junija bo prvo Evropsko prvenstvo v spolnosti

Švedska je prva država, kjer bodo v seksu tekmovali kot v športu, 8. junija bo prvo Evropsko prvenstvo v spolnostiOrganizator je izjavil: »Vključitev spolne usmerjenosti kot dela športne taktike bo prelomen razvoj med evropskimi državami.« Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Medtem ko druge države seks morda smatrajo za tabu temo, je Švedska postala prva država na svetu, ki je seks registrirala kot šport.

Razkrito je tudi, da bo pod nadzorom Švedske spolne zveze 8. junija potekalo Evropsko prvenstvo v spolnosti.

»Dvoboji« naj bi trajali od 45 do 60 minut in trajali več tednov. Razkrito je, da bodo tekmovalci iz različnih evropskih držav in se bodo pomerili v 16 različnih disciplinah, da bi pokazali svoje talente.

Radio Mirchi poroča, da bodo sodniki preučevali zapeljevanje, masaže telesa, raziskovanje erotičnih con, uvod, oralni seks, penetracijo, vzdržljivost, fizični videz, izvedbo poze, ustvarjalnost pri spreminjanju položaja in število orgazmov v določenem času, da bi določili, kdo zmaga.

Kot pri vsakem drugem športu je tudi pri seksu za doseganje želenih rezultatov potreben trening. Zato je povsem logično, da ljudje začnejo tekmovati tudi na tem področju.

To vključuje tudi druge dejavnike, kot so umetniška izvedba, menjava poze in zmožnost zvišanja krvnega tlaka in srčnega utripa med tekmovanjem.

»Dodatne kategorije so sestavljene iz najbolj izvrstnega in težkega položaja, najbolj ustvarjalne komunikacije, kot jo določijo žirija in gledalci, para, ki kaže največ aktivnosti, umetnosti v Kamasutri ter priljubljenosti med sodniki in gledalci,« je poročal Radio Mirchi.

Ob tem je predsednik švedske zveze za seks Dragan Bratych izrazil upanje, da bo seks sčasoma res priznan kot šport.

»Kot pri vsakem drugem športu je tudi pri seksu za doseganje želenih rezultatov potreben trening. Zato je povsem logično, da ljudje začnejo tekmovati tudi na tem področju,« je dejal.

Organizator je izjavil: »Vključitev spolne usmerjenosti kot dela športne taktike bo prelomen razvoj med evropskimi državami.«

Na Švedskem bodo v sexu morda res prvič tekmovali (na Tik-toku je objavljen tudi posnetek hrvaške tekmovalke iz Međimurja), toda po preverjanju se je izkazalo, da s seksom kot športom vsaj uradni državni organi švedske in njihova športna zveza - nimajo nič...

Švedski medij TV4 je poročal, da je Björn Eriksson, predsednik nacionalne športne zveze, jasen, da seks ni del njihovega posla. Rekel je: »Samo upam, da bo ta neumnost minila. To bo naš soglasni ne.«

V pismu Nacionalne športne konfederacije poslanem medijem pa je bilo zapisano, da v nekaterih mednarodnih medijih širijo lažne informacije o Švedski in švedskem športu.

Švedska športna konfederacija naj bi opozorila na dejstvo, da se »v nekaterih delih mednarodnih medijev trenutno širi novica, da je spolna zveza postala članica Švedske športne konfederacije. Gre za lažne informacije z namenom blatenja švedskega športa in Švedske. Nobena spolna zveza ni članica Švedske športne zveze. Vse te informacije so lažne.«

Toda tekmovanje res poteka. na njem tekmujejo znane igralke in igralci filmov za odrasle. poroča Daily Mail. Med njimi je tudi Hrvatica Sweet Mary in Slovenec z umetniškim imenom Mister Ridle.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek