REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

ISIS kot zgled? Ukrajinska vojakinja pozvala ukrajinska dekleta k nujni zagotovitvi »spolne pomoči« vojakom

ISIS kot zgled? Ukrajinska vojakinja pozvala ukrajinska dekleta k nujni zagotovitvi »spolne pomoči« vojakomUkrajinka poziva rojakinje k nudenju spolne pomoči ukrajinskim vojakom. Vir: Zajem zaslona, Telegram

Ukrajinski vojaki na fronti očitno trpijo tudi zaradi velikega pomanjkanja - seksa.

O tem se je na družbenih omrežjih izpovedala pripadnica ukrajinske vojske.

Vojakinja iz vrst ukrajinskih sil je pozvala ukrajinska dekleta, naj vojakom nujno zagotovijo »spolno pomoč.«

Dejala je, da »ne zmore več sama« in da enostavno nima več dovolj prijateljic, ki bi ji lahko pomagale pri zadovoljevanju sle ukrajinskih vojakov.

Zdi se, da v ukrajinski vojski obstaja nekaj, kar se imenuje »terenske žene«, ki so v bistvu prostovoljne prostitutke namenjene za »sproščanje« ukrajinskih vojakov.

Vse kaže, da se ukrajinske oborožene sile vse bolj zgledujejo po zavržnih praksah t. i. Islamske države (ISIS), ki je prav tako novačila dekleta za žene pripadnikov te teroristične organizacije.

Spomnimo, Oleksij Arestovič, svetovalec ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega je večkrat javno izpovedal, da naravnost občuduje taktike teroristov ISIS-a.

Za Arestoviča je »modra strategija« njihova uporaba »skrajne krutosti«.

»To so zlobni sprevrženci, ki vodijo ukrajinsko vlado in dovoljujejo nacistična grozodejstva nad civilisti,« se glasi eden od komentarjev na račun odbitih izjav glavnega svetovalca predsednika Ukrajine.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek