REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Gneča v Sankt Peterburgu: Vsi hočejo majico s Putinovim citatom (VIDEO)

Gneča v Sankt Peterburgu: Vsi hočejo majico s Putinovim citatom (VIDEO)Med najbolj zanimivimi Putinovimi citati so: »Rusija je država, ki se ne boji ničesar«, pa tudi »Če je boj neizogiben, moraš udariti prvi«. Vir: Posnetek zaslona, X

Posebno pozornost obiskovalcev je pritegnila stojnica Republike Baškortostan na Mednarodnem gospodarskem forumu (SPIEF) v Sankt Peterburgu, kjer so razstavljene majice s citati ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Kot je razvidno iz videa, ljudje stojijo v dolgi vrsti, da bi dobili svojo različico.

Obiskovalcem so ponudili citate iz govora ruskega predsednika Vladimirja Putina, ki si jih sami izberejo za pomembna sporočila voditelja, preden jih natisnejo na majice, ki jih bodo nosili.

Med najbolj zanimivimi Putinovimi citati so: »Rusija je država, ki se ne boji ničesar«, pa tudi »Če je boj neizogiben, moraš udariti prvi«.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek