REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Evropski poslanec: Protiruske sankcije so propadle, povzročile so več škode Evropski uniji kot Rusiji

Evropski poslanec: Protiruske sankcije so propadle, povzročile so več škode Evropski uniji kot Rusiji»Kdaj bo EU javno razkrila in priznala, da sankcije proti Rusiji bolj škodujejo narodom Evrope kot Rusiji? Sankcije so spodletele!«, je zapisal Mick Wallace na družbenem omrežju X. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Protiruske sankcije so povzročile več škode državljanom Evropske unije kot ruskim državljanom, je dejal evropski poslanec Mick Wallace.

»Kdaj bo EU javno razkrila in priznala, da sankcije proti Rusiji povzročajo več škode narodom Evrope kot Rusiji? Sankcije so spodletele!«, je zapisal poslanec Evropskega parlamenta iz Irske na družbenem omrežju X (prej Twitter).

Pred tem je tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov dejal, da protiruske sankcije škodijo Evropejcem.

Mick Wallace je v prejšnjih objavah izpostavil naravnost neverjetno hinavščino Bruslja in sedemindvajseterice voditeljev EU držav, ki se zrcali tudi v dejstvu, da je v zadnjem času zabeležen rekorden uvoz ruskega utekočinjenega (LNG) plina v Evropo.

Wallace je spomnil, da Belgija in Španija prednjačita po količinah tega energenta, kupljenega od Rusije.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek