REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Macron je nevednež - s svojimi izjavami vodi svet v katastrofo

Macron je nevednež - s svojimi izjavami vodi svet v katastrofoFrancoski predsednik je žal dosleden v svoji rusofobiji, pravi tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva. Vir: Posnetek zaslona, X

Francoski predsednik Emmanuel Macron s svojo agresivno retoriko potiska evropsko celino v katastrofo, je v soboto ob robu gospodarskega foruma v Sankt Peterburgu dejala tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva Marija Zaharova.

»Na žalost je (Macron) dosleden v svoji rusofobiji. Pomembno je, da s tako agresivno retoriko in pošastnimi zločinskimi dejanji pomaga potiskati evropsko celino v katastrofo,« je dejala Zaharova.

Pojasnila je, da so Macron in njegova ekipa »naključni ljudje« brez izkušenj z vodenjem države, ljudje brez izkušenj v realnih zadevah, ne le na svetovni ravni, ampak tudi v Franciji.

»Po njegovih izjavah sodeč je nevednež.

Morda ima veliko diplom, a to nič ne pomeni, saj njegove izjave ne le, da nimajo nobene zveze z realnostjo, ampak so nepismene.

Zdi se mi, da bi morali ljudje v Franciji vprašati svojega voditelja, če se zaveda katastrofe, v katero potiska ne le Francijo, ampak tudi celotno Evropo je sklenila tiskovna predstavnica ruskega MZZ-ja.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek