REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 1,6

  Ljubezen

  Čutili boste potrebo po velikih spremembah, tako da si boste izmišljevali tudi najbolj nemogoče stvari. Vse ne morete urediti naenkrat. Pazite, loteva se vas prehlad.

  Delo

  Dokler osebe, rojene v začetku znaka, obliva umirjenost, druge preplavlja prava mrzlica. Razmišljali bodo o delu tudi takrat, ko bodo prosti.

  Zdravje

  Če je pred vami kakšen operativni poseg, bi bilo dobro, da bi ga prestavili, če je le mogoče. Prav tako je dobro, da se pazite v prometu.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  V ospredju so težave v ljubezni. Partner ne bo imel posluha za vaše muhe, vi pa ne za njegovo tarnanje. Umaknili se boste v prijetno družbo, to pa bo povzročilo še večje negodovanje z njegove strani. Prav bi bilo, ko bi se malce zresnili, saj življenje ni le zabava.

  Delo

  Ponudila se vam bo lepa priložnost v službi. Ne oklevajte, temveč jo zgrabite z obema rokama. Vaša sposobnost bo na vrhuncu, zato boste zelo aktivni. Pozitiven pogled na življenje olajša težave.

  Zdravje

  Zaradi napetosti in stresa vam bo zdravje malce ponagajalo. Nemalo boste presenečeni, saj ste živeli v prepričanju, da ste nedotakljivi. Dobro bi bilo, ko bi obiskali zobozdravnika.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Zanimive ljubezenske izkušnje se vam kažejo. Že nekaj časa vas preplavljajo čustva. Če se še niste zaljubili, se ljubezni ne boste mogli izogniti.

  Delo

  Z vsemi silami in močmi boste morali nadaljevati, da boste uresničili svoje sanje in ambicije. Ne smete pobegniti pred težavami. Bodite močni.

  Zdravje

  Položaj planetov obljublja ugodnost brez večjih zdravstvenih težav. Lahko bi se pojavili prehlad ali bolečine v zobeh in kosteh, vendar jih boste hitro premagali .

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Spet ste potrti in misli vam nenehno uhajajo k neprijetnim platem življenja. Najlaže se boste sprostili v družbi partnerja, prav tako pa vam lahko povrne moč in optimizem snidenje s prijatelji.

  Delo

  Večino časa boste preživeli na delovnem mestu, ki sicer postaja kar vaš drugi dom, saj se s sodelavci dobro razumete. Obeta se vam napredovanje in tudi pri denarju kaže na bolje.

  Zdravje

  Čeprav mislite, da ste se pomirili, ste zadnje čase zelo potrti in utrujeni. Zelo ste potrebni počitka in mirovanja. Lahko bi odšli na izlet v dvoje.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 4,7

  Ljubezen

  Naj se vaša ljubezen razbohoti, nikar ne bodite brez potrebe sebični. Partner bo srečen. Prijatelji vas nadzorujejo.

  Delo

  Bolje bi že skoraj ne moglo biti, zdaj vam ostane le še lizanje smetane. Ampak nikar se preveč ne prepustite uspehom in ne zaspite na lovorikah. Denarja boste imeli več kot dovolj.

  Zdravje

  Povsem zdravi boste, še kakšen sramežljiv znakec prehlada bo prav kmalu izginil kot kafra. Vaš imunski sistem ve, kaj dela. Pomagajte mu še sami z vitaminom C.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 1,5

  Ljubezen

  Če ste še svobodni, se boste verjetno zaljubili, ampak pravzaprav 'brez upa zmage'. Potrebujete pač kakšno drugačno spremembo. Če pa ste že oddani, boste kljub dokajšnjemu miru in ugodnemu ljubezenskemu obdobju našli čas tudi za kakšen prepir ali ljubosumen izbruh. Če bi ne bilo tako, bi vam bilo kar malce dolgčas, mar ne?

  Delo

  Ste kakor deloholik, delate, kot bi bili naviti in tudi denarja vam ne bo manjkalo.Začele se bodo težave z denarjem. Malo si pa le oddahnite. Trikrat razmislite, preden začnete karkoli novega.

  Zdravje

  Težav ne bo. Morda lahek glavobol zaradi živčnosti na delovnem mestu. Saj bo minilo. Sprehodite se.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 2,9

  Ljubezen

  Čeprav slovite po svoji trezni in racionalni presoji, pa tudi vas pogosto zanesejo čustva. Nekdo bo pritisnil na vašo ranljivo točko in prav težko se boste umirili. Namesto da se razburjate, raje premislite, česa se tako bojite. Vaši strahovi so odveč.

  Delo

  Iz službe se ne boste vrnili le utrujeni, pač pa tudi napeti. Najlažje se boste sprostili ob kakšni dejavnosti, ki vam je v veselje. Zaželeli si boste, da bi v vaši službi vladali harmonija in povezanost. Za to lahko veliko naredite tudi sami.

  Zdravje

  Ker ste zelo občutljivi na prehrano, so posledice nepravilna prebava, saj uživate premalo kalcija. Ker se tudi premalo gibate, tudi vaši sklepi niso več prožni, to pa vodi v artritis. Zanemarili ste tudi svoje zobe in kožo.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 4,7

  Ljubezen

  Če mislite, da je premalo pozitivne energije v vaši zvezi, uporabite stare trike. Dobro bi bilo, če bi izzvali prepir in strasti bodo narasle.

  Delo

  Nimate še nadzora nad tem, kar delate, vendar gre na bolje. Za zdaj ne boste mogli narediti veliko, a se lahko zadržite, da ne delate potez, ki vam niso poznane.

  Zdravje

  Trenutno ni močnih in nevarnih vplivov, zato bo ta čas izredno miren in prijeten. Sinusi, grlo in žrelo ne bodo najbolj močni in odporni.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 1,5

  Ljubezen

  Trma in nepotrpežljivost nista prava načina za pridobitev naklonjenosti nekoga drugega, pa čeprav gre za vašega dolgoletnega partnerja.

  Delo

  Če delate sami zase, ne boste imeli težav. Če imate na urniku kakšen sestanek ali razpravo, jo preložite. Pojdite na sprehod v dvoje.

  Zdravje

  Vsekakor se morate izogibati stresov. Prihajajoči nebesni vplivi bodo vplivali na vaš pritisk, srce, ker ste zelo občutljivi. in občutljivost za vročino.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 8,9

  Ljubezen

  V ljubezni boste zelo zahtevni, zato se bo vaš partner počutil preveč obremenjenega. Veliko boste govorili o svojih načrtih, zelo malo časa pa si boste vzeli za poslušanje. Samskim se obetajo lepi večeri v dvoje.

  Delo

  Delo vas bo izčrpavalo, še bolj pa nenehno premlevanje enih in istih misli. Sprostite se in se sem ter tja tudi pozabavajte - preveč resnosti vam lahko škodi. Z denarjem bodite previdni, veter bo pihal zdaj s te, zdaj z druge strani.

  Zdravje

  Ker ste zelo občutljivi na krvni obtok, se najbolje počutite v mrzlem vremenu. Vendar pa le morate paziti na veter, saj bi vam lahko povzročil težave z ušesi. Zelo radi imate lahko, krepčilno hrano.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 2,6

  Ljubezen

  Zelo razgibano ljubezensko življenje bo pravzaprav vaša edina 'zaposlitev'. Zakonsko življenje bo neverjetno krasno, partner bo kar naprej govoril le o vaših dobrih lastnostih in o vaši lepoti seveda tudi. Če ste še svobodni, boste lahko pokazali res vse svoje osvajalske sposobnosti. Prepustite se in pozabite na vse skrbi.

  Delo

  Tudi v poslovnih odločitvah boste kot riba v vodi. Res je, da boste kar precej razsipni, ampak to bo šlo, kot kaže, na račun ljubezni. Zelo dobro boste sodelovali s kolegi in morebiti se prav v tem skriva vaša poslovna skrivnost.

  Zdravje

  Še senčice težav ni videti, vseeno pa ne pozabite, da morate vsak dan popiti kar precejšnje količine tekočine. Dehidracija je zelo nevarna reč.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 6,9

  Ljubezen

  Če ste ljubezensko razmerje začeli šele pred kratkim, nič kaj ne verjamete, da bo dolgo trajalo. Že prvi problemi so namreč pokazali, da druga stran ni računala z vašim hladnim in analitičnim umom. Pa tudi, če ste v ljubezni že izkušeni, boste nezadovoljni, le da vam bo premagovanje takih občutij šlo laže od rok, ker ste pač bolj prekaljeni. Vsi 'svobodni' pa boste kot na žerjavici, saj vam bodo zvezde pokvarile že skoraj 'sklenjen posel'. Če že stalne zveze ne morete imeti, poskušajte vsaj s flirti v službi.

  Delo

  Minilo vas bo veselje do dela in vsakdanjih opravil. Pazite, da ne boste v takšnem stanju naredili kakšne večje škode. Prav lahko se zgodi, da boste izgubili malce več denarja, zato bodite pazljivi in se izogibajte nepremišljenih poslovnih odločitev. Še najuspešnejši boste tisti, ki se ukvarjate z modo in s kozmetiko.

  Zdravje

  Napeti in živčni boste, v takšnem stanju pa ni težko narediti iz muhe slona. Počivajte, več spite, če ste že malce starejši, pa preverjajte svoje srce in svoj pritisk.