REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 4,7

  Ljubezen

  Ne tarnajte toliko, temveč jasno izrazite, kaj želite. Prosti bodo imeli priložnost, da najdejo sorodne duše, uspelo jim bo pa le, če bodo to, kar so.

  Delo

  Stvari, ki jih opravljate sami, in tudi stalno delo bo potekalo brez zastoja in problemov. Bodite pazljivi pri pravnih poslih.

  Zdravje

  Roke, ramena in komolci bodo vaše slabe točke, še posebno ob koncu tedna. Sproščajte se pasivno.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 7,9

  Ljubezen

  Vaše sladke besede bodo razorožile zakonskega partnerja; z več potrpljenja in malo ukano bi radi prišli do zaželenega cilja.

  Delo

  Nasmeh, očarljivost, komunikativnost in iznajdljivost so vaši glavni aduti pri delu. Posebno poudarjeni bodo v odnosih s tujino.

  Zdravje

  Planeti ne bodo veliko dajali niti jemali vašemu zdravju. Za vami je dinamičen in razburljiv čas in zdaj lahko mirneje spite.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 1,7

  Ljubezen

  Hitro si želite urediti ljubezensko življenje. Nasprotna stran pa je preveč zakrnela, da bi izzvala spremembe. Potrudite se, mogoče vam bo uspelo. Kaže že tako.

  Delo

  Uspeh se za vas začne takrat, ko postanete za ljudi, s katerimi delate, nenadomestljivi. Moč in vplivnost sta visoko na lestvici vaših vrednot, četudi svoje nagnjenje k obvladovanju pogosto prikrivate. Odpirajo se vam službene poti.

  Zdravje

  Ženske bodo imele značilne ženske težave. Ostanek časa bo večinoma zelo dober za vse. Vzemite že vendar vitamin C za boljše počutje.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  Neko manjše razočaranje, ki ga bo doživel neki prijatelj, vas bo spomnilo, da tudi vi niste neranljivi. Boste v prihodnje previdnejši? Boste ubrali drugo pot? Nepričakovano se vam bo izpolnila srčna želja. Izkoristite priložnost in uredite zadevo.

  Delo

  Čaka vas nekaj več dela, kot ste računali. Sprva se ga boste lotili z veseljem in zagonom, nato pa boste ugotovili, da ne morete uresničiti vseh svojih idej, kot ste načrtovali. Morali se boste nekoliko prilagoditi zahtevam nadrejenih.

  Zdravje

  Kdaj ste bili nazadnje pri kakšnemu specialistu? Previdni bodite z grlom! Vitamini in gibanje vam zelo pomagata.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 1,5

  Ljubezen

  Kar se ljubezni tiče, nikar ne pričakujte velikih presenečenj in hitrih sprememb. Ker ste tako zelo vedri in optimistični, bo za vas ugodno. Če ste 'svobodnjak', boste 'blodili' naokoli, ampak brez pravega uspeha. Nikar ne izgubljajte časa tja v tri dni, raje se noro pozabavajte s prijatelji. Bo pa kmalu priložnost, da se pohvalite, vi že veste, zakaj.

  Delo

  Zatišje vlada tudi na poslovnem področju. Velikopotezni poslovni zamahi zdaj res niso priporočljivi, saj se lahko izgubite med njimi. Delajte le toliko, da vas ne bodo mogli vreči iz službe. Izogibajte se tudi iger na srečo, saj tako ali tako nimate možnosti, da bi kaj dobili. Raje si v videoteki sposodite kakšen dober avanturističen film in… uživajte!

  Zdravje

  Utrujeni in nezadovoljni boste. Pomagajte si z vitamini in lahko hrano. Nikar se po nepotrebnem ne izpostavljajte prepirom in neskončnemu ljubosumju.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Težave, vkaterih se nahaja vaš partner, so začele negativno vplivati na vašo že tako razmajano vezo. Vaša pomoč, pa naj bo še tako dobronamerna, ne bo mogla nič popraviti.

  Delo

  Odpirajo se vam možnosti, na katere ste že dolgo čakali. Če jih ne boste izkoristili, boste naredili veliko napako. Motivirali vas bodo veliki finančni efekti.

  Zdravje

  Čeprav se boste počasi sproščali, ste še vedno v stresu in napetosti. Sami sebi strogo prepovejte alkohol in pomirjevalna sredstva. Ne jejte preveč mastne hrane.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 6,7

  Ljubezen

  Vaše razpoloženje bo nihalo med boljšim in slabšim, pogosto tudi večkrat v enem dnevu. Vendar pa vam bo vaš optimizem zbudil upanje tudi, ko boste že čisto obupani.

  Delo

  Čeprav vam ne gre slabo, bi lahko bilo tudi bolje. Za to boste morali poskrbeti sami, sreče pa vam tako ali tako ne primanjkuje.

  Zdravje

  Imeli boste eno samo težavo, in sicer z želodcem. Problem ne bo medicinski, ampak zaradi pretiravanja s hrano ali pijačo. Vitamini pomagajo.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 1,5

  Ljubezen

  Prihajate v čas ljubezenske sreče. Po malem boste ekstravagantni s svojimi čustvenimi hotenji. Občutek imate, da si zaslužite, kar si želite.

  Delo

  Namenite več pozornosti delu v tujini, kajti vaša natančnost in lahkomiselnost vam lahko preprečita lep kupček denarja. Pričakujte presenečenje.

  Zdravje

  Prihajate v čas, ko vam bo primanjkovalo energije, zato čim več počivajte in se posvetite stvarem, ki vas sproščajo. Lahko resneje zbolite.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 3,9

  Ljubezen

  V ljubezni boste zelo srečni, bolj energični in odločnejši, čeprav ne boste vedno imeli v mislih enakopravnosti partnerja.

  Delo

  Čeprav niste več v najboljšem obdobju, se boste intenzivneje lotili poslov. Končevanje in razvijanje starih del vam bo šlo bolje od rok kot začenjanje novih.

  Zdravje

  Vaše zdravje bo še naprej trdno.Pazite, kaj boste jedli, ker bodo prebavni organi bolj občutljivi.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 4,6

  Ljubezen

  Tako ljubezenski kot tudi drugi odnosi bodo trdni. Glede na stabilnost vam ne bo dolgčas. Planeti vam prinašajo priložnosti za flirte.

  Delo

  Delali boste več, kot je potrebno in zato bo prišlo tudi primerno priznanje. Največ možnosti imate v poslih v bančništvu, zavarovalništvu in komunikacijah.

  Zdravje

  Napredek na drugih področjih bo dobro vplival tudi na vaše zdravje. Ne pretiravajte pri prevzemanju obveznosti.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  Ne boste dovolj odkrito izražali ljubezni in na določen način se boste izogibali pogovorom s partnerjem. Ne boste imeli živcev za mirne pogovore.

  Delo

  Končno bo Saturn zapustil vaš znak, to pa še ne bo prineslo novega razcveta v poslu.Vaši načrti bi se morali uresničevati precej hitreje.

  Zdravje

  Vaše zdravje ne bo boljše niti slabše - bo takšno, kolikor skrbite zanj. Pazite, da si ne poškodujete kolena ali stegna.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Nekdo si bo prizadeval zbuditi vašo pozornost in osvojiti vaše srce. Tisti, ki se je odločil, da vam ne bo dal miru, bo to počel še naprej in vam pripravil kar nekaj hudih uric.

  Delo

  Čakajo vas naloge, ki jim marsikdo ne bi bil kos, vi pa jih boste zmogli brez posebnih težav. Začrtane imate jasne cilje, zato boste energijo usmerili v pravo smer.

  Zdravje

  Dobro je, da poskrbite za svoje zdravje, premišljeno in načrtno. Vzemite si malo počitka, saj vaše telo ne bo preneslo tako velikega napora.