REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Glavni urednik Dejan Steinbuch.

Horoskop

 • Oven

  21. marec - 20. april

  srečne številke: 3,7

  Ljubezen

  Če ste v minulem obdobju zanemarili partnerja in zakon zaradi dela, boste zdaj čutili posledice svojega obnašanja zdaj, zato boste nekoliko raztreseni in se boste težko zbrali. Niso izključene tudi težave in prepiri.

  Delo

  Izčrpanje in utrujenost sta kriva za spremembe v delovnem okolju, krive pa so tudi zahtevnosti pri delu.

  Zdravje

  Pripravite se na težaven in naporen dan Vse, dokler stvari ne boste postavili na svoje mesto, boste potrebovali dobre živce, zato bi vam koristilo več gibanja in rekreacije.

 • Bik

  21. april - 20. maj

  srečne številke: 5,9

  Ljubezen

  Razmišljanja in spremembe v ljubezni vam že nekaj časa krhajo zakon. Manj razmišljajte in analizirajte ter dopustite življenjskim tokovom, naj vas peljejo svojo pot.

  Delo

  Ne dovolite, da vas brezvoljnost in nezanimanje odvrneta od poti k napredku. Zaradi denarja si ne delajte skrbi, saj vas čaka večji priliv.

  Zdravje

  Ljudem druge dekade priporočamo, da obiščejo zobozdravnika. Vsem trem dekadam pa, da se nikar se ne zapirajte med svoje štiri stene, ker bi to zelo vplivalo na vaše čustveno in duševno življenje.

 • Dvojčka

  21. maj - 21. junij

  srečne številke: 7,9

  Ljubezen

  Pred samskimi ni več ovir – brez zadržkov lahko pokažete svoje osvajalske sposobnosti. Vaša družabnost in že vsem znana diplomacija vam bosta omogočili številne stike z ljudmi in zato bo tudi vaše srce laže izbralo. Tisti, ki že imate stalno čvrsto zvezo, pa ste prav tako lahko povsem zadovoljne – spet bo vse naokoli polno romantike. Uživajte!

  Delo

  Nikar se ne odločajte za nove poslovne poteze, saj se lahko spotaknete že ob prvem koraku. Raje opazujte početje drugih in izkoristite njihove napake. Denar ni namenjen raznoraznim nepotrebnostim, pa tudi sposojanju ne.

  Zdravje

  Utrujeni boste in najbolje bo, da kar takoj zavijete do svojega zdravnika. Krive bodo namreč lahko lažje želodčne težave.

 • Rak

  22. junij - 22. julij

  srečne številke: 2,4

  Ljubezen

  Uresničile se vam bodo skoraj vse želje. Le malo manj bahavosti in postavljaštva in uspelo vam bo prav vse. Že oddani boste spet sedli na svoj vladarski prestol. Najbolj vam bo ugajala podložnost vašega partnerja.

  Delo

  Nikar se ne zaletavajte z glavo v zid, ne poskušajte biti nekaj, kar niste, saj preprosto ne morete biti najmočnejši in najboljši. Neprimeren razpored planetov ovira vašo svobodo in vsaj vaš poskus ima le polovične možnosti za uspeh. Bolje bo, če boste svoje moči namenili ljubezni.

  Zdravje

  Utrujeni boste, kot da bi se vaša energija zgubila kdove kje. Sicer pa, saj vendar veste, kje je, mar ne? Vzela jo je ljubezen. Ni čudno, da ste kar najprej povsem na tleh. Starejši naj si gredo zmeriti krvni pritisk.

 • Lev

  23. julij - 22. avgust

  srečne številke: 4,7

  Ljubezen

  Vplivi planetov vas bodo ovili v nežno, romantično razpoloženje. Veliko se boste pogovarjali z ljudmi in se od njih naučili marsikaj novega. Z lahkoto boste kos vsem presenečenjem, ki vam jih prinašajo. Partnerju bo eden od vaših predlogov zelo všeč.

  Delo

  Tudi na delovnem mestu boste z bolj samozavestnim nastopom pritegnili pozornost nadrejenih. Imeli pa boste smolo, da se vam bo izmuznila napakica, na katero niste računali. Pa kaj, motiti se je človeško. Priznajte krivdo in pol vam bodo odpustili.

  Zdravje

  Živčke vam bodo kravžljale podobne zdravstvene težave, čeprav ste nanje že skoraj pozabili. Nič ne pomaga bežati od zdravnika, treba bo spet k zdravniku. Drugih zdravstvenih težavic ne bo.

 • Devica

  23. avgust - 22. september

  srečne številke: 2,6

  Ljubezen

  Zvezde vam omogočajo, da ste zadovoljni s seboj in svojim videzom. Ne izkoriščajte svoje očarljivosti, raje naredite več koristnega za svoj zakon.

  Delo

  Na delovnem mestu ste zadnje čase zelo delavni, a do sodelavcev preveč kritični. Pazite, da si po nepotrebnem ne nakopljete sovražnikov.

  Zdravje

  Za vašo energijo in vašo očarljivost ste lahko hvaležni vitaminom. Še naprej boste zadovoljni s svojim razpoloženjem, zato svojega odmerka vitaminov ne opustite.

 • Tehtnica

  23. september - 22. oktober

  srečne številke: 4,9

  Ljubezen

  Vzemite si čas za izražanje svojih ustvarjalnih idej, saj je oseba, ki ne živi bogatega notranjega življenja, v napoto sebi in drugim. Pred vami je sreča. Izkoristite jo.

  Delo

  Pred javnostjo boste skrivali poslovno življenje. Določene odločitve vam prinašajo finančni dobiček. Finančno kolo sreče se obrača v vašo korist.

  Zdravje

  Namenite pozornost svojemu telesu in potrebam. Primanjkovalo vam bo energije, pa tudi nespečnost ni izključena. Zdravilo je: prej v posteljo.

 • Škorpijon

  23. oktober - 21. november

  srečne številke: 2,6

  Ljubezen

  Veliko vam bo do tega, da bi se prikupili nekomu, ki ga ne srečujete ravno pogosto. Sprostili se boste. Prijetno doživetje vas čaka, ker vam bo nekdo telefoniral in vam predlagal nekaj, kar vas bo pošteno zamikalo.

  Delo

  Bolj ko boste razmišljali o svojem odnosu do ljudi, ki so vam najbližji, več težav boste videli v njem. Marsikatera bo tudi namišljena, zato je bolje, da ne ukrepate, dokler vam stvari ne bodo bolj jasne. Več energije posvetite svojemu delu.

  Zdravje

  Zdravje se je vam je popravilo. Previdni pa le bodite, na ne boste padli. Odpravite se na sprehod sami ali v dvoje, pa četudi dežuje.

 • Strelec

  22. november - 20. december

  srečne številke: 1,7

  Ljubezen

  Veliko vam bo do tega, da bi se prikupili nekomu, ki ga ne srečujete prav pogosto. Sprostite se in nekaj lepega boste doživeli. Nekdo vam bo telefoniral in vam predlagal nekaj, kar vas bo pošteno zamikalo.

  Delo

  Za vas je bolje, da se odrečete nekemu delu, drugi pa bodo seveda mislili na svoje koristi in vas prepričevali, da se čim prej odločite. Zaradi nepričakovanega srečanja in ljubezenske izjave boste v zadregi. Nestrpni boste in močno zagreti za stvar.

  Zdravje

  Čeprav se vaše počutje počasi izboljšuje, bodite še naprej pozorni na svoje zdravje. Vsako težavo je najlažje odpraviti, takoj ko se pokaže. Sicer pa vam energije ne bo primanjkovalo. Neka stvar vam bo prinesla veliko veselja.

 • Kozorog

  21. december - 19. januar

  srečne številke: 4,7

  Ljubezen

  Razočarani boste, ker boste opazili, da partner ni več tako vnet za vajin odnos, kot je bil pred časom. Najverjetneje se boste zaradi osamljenosti začeli ozirati naokrog. Samski naj se nikar ne spuščajo v odnos z ljudmi, ki so vezani.

  Delo

  Čeprav se boste znali postaviti na zadnje noge, kadar ne bo vse po vaše, vam bo zmanjkalo energije, da bi tisto, kar želite, tudi uresničili. Pričakovali boste, da bodo drugi to naredili namesto vas. Odpočijte se in premislite, kako naprej.

  Zdravje

  Če ste zelo dovzetni za dražljaje, ki jih oddaja okolje, vas zlahka prizadenejo takšne stvari, kot so neprijazne besede. Ta občutljivost velikokrat vpliva tudi na njihov organizem, povzroča želodčne težave in glavobole. Ne iščite tolažbe v pijači.

 • Vodnar

  20. januar - 18. februar

  srečne številke: 2,5

  Ljubezen

  Razcveteli se boste kot spomladansko sonce in spet se ne bo moglo upreti vašemu skrivnostnemu čaru. Prihaja vaš čas za srčne obračune. Odleglo vam bo, pa ne samo vam. Razživeli se boste kot že dolgo ne. Partner bi bil vesel vaše pobude za pogovor.

  Delo

  Sicer boste živahni, a se ne obremenjujte preveč. Napetosti sproščajte z avtogenim treningom ali podobnimi tehnikami. V naglici boste mimogrede storili kaj napak, zato se vsakega opravila lotite počasi in zbrano.

  Zdravje

  Trenutno ste v slabi fizični kondiciji. Poleg tega pa boste tudi zelo napeti in razdražljivi. Bodite čim več v družbi. S prijatelji se boste pozabavali in si ob njih nabirali novih moči in samozavesti. Moč, ki jo boste začutili v sebi, prihaja od ljubezni.

 • Ribi

  19. februar - 20. marec

  srečne številke: 7,8

  Ljubezen

  Po nepotrebnem se obremenjujete s stvarmi, na katere nimate nobenega vpliva. Sprostite se in se prepustite toku. Ne dovolite, da bi vas vsak še tako nepomemben dogodek iztiril samo zato, ker vam ni po volji.

  Delo

  Treba se bo potruditi tudi za preživetje, torej delati. Vi pa prav zdaj niste prav pri volji. Bodite čimbolj aktivni. Ni tako pomembno, kaj počnete, lotite se pač prve stvari.

  Zdravje

  Nemir, hrepenenje, težave z želodcem, premalo spanja in občutek, da vam nekaj manjka; za to sta kriva samo hrup in direndaj. Poskrbite, da boste imeli dovolj časa za počitek.